Flag Counter

Contact

Phone: +371 29746454

Email: ilze127@inbox.lv

 

Our little SUPERSTAR! Bella became Junior Champion of Finland and Junior Champion of Ukraine! 

25.02.2018. NDS Riga. Baro - JBOB, BOB and Best in Show 1! Very proud about Bruni son!

24.02.2018. Tallin, Estonia. Bella JBOB, BOB and Best in Show 1! We are very proud of Olegor Bruni daughter! 

NDS Riga 28.01.2018. Baro BOB puppy, Best in Show 3. Very proud for Olegor Bruni son! 

Bella NDS 21.01.2018. Sirius Ziema, Riga, Latvia. Excellent, JCAC,BOB, Expert : Oleg Ljubochka, Best in show Junior 7

Speciality II group show, JCAC, BOB, Expert : Tatjana Ljubochka

Congrats! We are very proud of Olegor Bruni daughter! 

Bella NDS 17.12.2017. Best puppy of breed, Best in show 1 puppy!!!!

 

We have great news! Bruni daughter Bella in hers first dog show as baby take first place in baby class and 2nd place in Best in Show baby! We are proud.

Terra Royal Dream is Junior Champion of Latvia!Congratulations!

Today at 22.10.2017. were born 5 puppies from Sarah Marko and Olegor Bruni. 3 boys and 2 girls! Reservation is open!

01.09.2017. Sara gave a birth to 6 puppies from Olegor Bruni! We have 3 girls and 3 boys. Open for reservation some puppies. 

Olegor Bruni is a little star

Olegor Brunis with his trophies. 

Today 18.05.2017. is very beautiful day! Were born 4 excellent puppies from Bruni & Fania. One boy and 3 girls! Puppies are in new homes 

What a nice surprise! Olegor Bruni is "banners face" on monge.it web site! We are very proud!

We have nice news! In my name day 27.02.2017. were born nice litter from Olegor Bruni and Fendi! We have 6 nice puppies! 5 dark red and one boy black & tan. 

We have puppies! Look on puppies page for more info! 

Olegor Bruni 6 years Birthday

Mans zelta enģelītis ir nosvinējis savu 5. dzimšanas dienu! 

Beaphar reklāmas seja

25.07.2015. Nacionālajā Daudzcīņā 3. posmā Brunis izcīnija 2. vietu

20. un 21. jūnijā Olegor Bruni piedalījās konkursā "Spices skaistākais suns", ieguva 6. vietu un piedalījās arī paklausības rallijā, kurā ieguva 4. un 5. vietu.

Izstādē Sirius rudens Brunis ieguva 1. vietu starp pinčeriem un Bestā 2. vietu!

Brunis kļuva par Itālijas čempionu!!!!

Daudz laimes dzimšanas dienā, manu mīļo puisīt! Happy Birthday my lovely PRINCE!

Brunis kļuva par Eiropas čempionu!!!!!!!! Kā arī ieguva 1. vietu Best of Best!!!! 2 x CAC, 2 x CACIB, Exellent.

Rīgas mēra kausā Brunis izcīnīja CAC, BOB un Best 4!

Ciemojāmies Aizkrauklē. Pinčeru klasē 1. vieta, Bestā 4. vieta. Dabūjām arī BOB.

Lieldienas Brunis pavadīja Spice Home arēnā, piedaloties Sirius izstādē. Pinčeru ringā Brunis ieguva 1. vietu un Bestā palika 5. vietā!

Brunis ir nokārtojis vispārējās paklausības kursu - VDK uz 1. pakāpi!!!

Brunis Spānijas kausā ieguva 1. vietu pinčeru klasē un tagad ir pilntiesīgs Spānijas čempions! Bestā palikām 2. vietā savā grupā. Tas vēl nav viss - Nacionālās daudzcīņas sacensībās 3. posmā mēs ieguvām 2. vietu un komandu kopvērtējumā, jauno suņu grupā ieguvām godpilno 1. vietu! Esam bezgala priecīgi!

Šodien 8. martā piedalījāmies starptautiskajā CACIB mēroga izstādē Sporta manēžā. Ieguvām 1. vietu savā grupā, kā arī 1. vietu Čempionu čempionātā!!!!! Rīt dodamies uz Skonto! Būs smaga diena, jo piedalīsimies gan izstādē, gan Nacionālās daudzcīņas sacensībās. Cerēsim uz veiksmi un labiem rezultātiem!

Šodien 02.02.2014. Brunis piedalījās Sirius Ziema 2014 izstādē un izcīnīja 1. vietu pinčeru klasē, kā arī BOB un CAC titulus. Best in Show Brunis ieguva augsto 3. vietu! Mūsu mazā draudzene Stafordšīras terjera kucīte Brenda bebīšu klasē Bestā arī izcīnija augsto 3. vietu!!! Šī bija viņas 1. izstāde! Cerams, ka nākotnē Brenda būs izcila šķirnes pārstāve un gūs daudz spožu uzvaru! Bildes no izstādes ir galerijā!

Šodien 26.01.2014. Brunis piedalījās pirmajā šī gada izstādē Favorīts "Ziema". Pinčeru klasē dabūjām 1.vietu, CAC un izcilu vērtējumu, bet Bestā palikām 6tajā vietā.

Brunis ir kļuvis par modeli! Vairākas fotogrāfijas izdaiļo dažādus ārzemju plakātus un interneta vietnes :

http://www.petguide.com/breeds/dog/miniature-pinscher

http://www.infodogs.co.uk/dog-breeds/breed/miniature-pinscher

http://www.konura.info/cvergpincher.html

 

Merry Christmas & Happy New Year!!!!!

15.12.2013. Piedalījāmies Saldus dzīvnieku patversmes rīkotajās labdarības paklausības sacensībās - Ziemassvētku kauss. Tā bija mūsu debija šāda veida sacensībās. Mums ļoti patika. Brauksim vēl. Galerijā ir bildes!

24.11.2013. Spice Home notika kinoloģiskā kluba Sirius  CAC ranga izstāde. Pinčeru klasē mēs ieguvām 1. vietu, izcilu aprakstu un CAC (diemžēl, bijām vienīgie pinčeri). Bestā gan neko neieguvām. Taču esmu apmierināta ar Bruņa darbu ringā, kas ir pats galvenais.

Šodien Brunis piedalījās labdarības pasākumā - "BigBank Mach Show 2013", kas veltīts Juglas dzīvnieku patversmei "Labās mājas". Mums ļoti patika šis pasākums un nākošo gadu noteikti iesim atkal! Mēs netikai labi pavadījām laiku, bet arī Brunis izcīnīja daudz godalgu un balvu! Šķēršļu pārvarēšanas sacensībās uz laiku mēs ieguvām 2. vietu, Īsākās astes sacensībās Brunis atkal ieguva 2. vietu, Piesaukšana uz laiku mums atkal nesa 2. vietu, savukārt, par šova Puiciskāko suni kļuva tieši Brunis un ieguva 1. vietu. Best of Best, kurā vajadzēja 30 sek laikā pienest pēc iespējas vairāk bumbu, kuras meta saimnieks, Brunis ieguva augsto 2. vietu!!!! Mēs piekāpāmies savai skaistajai haskiju draudzenei FREJAI, kura izcīnija 1. vietu! 1. vietu izpelnījās arī mūsu atbalsta grupa "Sirius"!!! Un kādas foršas balvas bija sarūpējuši sponsori!!! Paldies, viņiem un šī labdarības pasākuma organizātoriem! Pasākums bija kolosāls! Bildes galerijā.

Brunis iepozē Baltic Casting Agency fotosesijā. Gaidīsim darba piedāvājumus. :D

21.09.2013.  - 22.09.2013. Skonto hallē notika starptautiskā izstāde "Dzīvnieku pasaule", kurā piedalījāmies arī mēs. Pirmajā dienā Brunis ieguva 1. vietu pinčeru klasē, kā arī CAC un CACIB. Mūsu ringa tiesnesis bija pasaulē zināmais un atzītais tiesnesis Robert Brampton no Lielbritānijas. Viņš netikai piešķīra Brunim augstāko vērtējumu, bet arī sniedza ļoti noderīgus un labus padomus mūsu turpmākajai "karjerai" un izaugsmei. Par to viņam - paldies! Arī labāko izstādes suņu sacensībās jeb BESTĀ, Brunis ieguva ļoti augsto 2. vietu!!!! Piekāpāmies Inetas skaistajam jorkšīras terjeram, kurš galu galā vinnēja visu izstādi! Savukārt 2. dienā mēs ieguvām 1. vietu pinčeru klasē un  2. vietu Čempionu čempionātā. Apsveicam visus mūsu draugus un paziņas ar labajiem rezultātiem! Vissevišķi sveicam mūsu lielāko draugu Grand Sfeinberg (Gordonu) un Tatjanu! Ļoti patīkami bija satikt un vērot mūsu lielā brāļa Rego starus!

29.06.2013. un 30.06.2013. Brunis iekaroja Somiju. Abās dienās ieguvām čempiona titulus, kā arī augstas vietas ieguvām Best sacensībās (izstādes labāko suņu sacensības) - 2. vietu pirmajā dienā un 4. vietu otrajā dienā. Ļoti labi gāja arī Čempionu sacensībās, kurās finālā ieguvām augsto 2. vietu!!!! Čelindžer sacensībās finālā ieguvām 5. vietu, kas arī ir augsts rezultāts. Nogurums bija liels, bet mēs cīnījāmies cik spējām un esam baigie malači! Paldies jāsaka mūsu super foršajam kolektīvam par atbalstu, skaļajām ovācijām un īkšķu turēšanu!!!! Bet vislielākais paldies, jāsaka mūsu burvīgajai trenerei Natālijai Balgajeva, kura mūs tādus malačus ir izskolojusi un vienmēr atbalstījusi!!!! Multi čempiona tituls ir rokā! Urrrā!!!! Taisīsimies tagad iekarot Vāciju!

P.S. Bildes no visa šī pasākuma redzamas galerijā!!!

26.05.2013. Olegor Brunis piedalījās Siguldas izstādē. Lai arī laiks nebija no tiem patīkamākajiem, tomēr mēs guvām uzvaras un lielu pozitīvisma devu. Brunis ieguva 1. vietu starp saviem ciltsbrāļiem un augsto 3. vietu BESTĀ!!! Vēl Brunis šajā dienā satika savu lielo, skaisto brāli - dobermani Rego. Līdzība acīmredzama gan izskatā, gan rakstura iezīmēs. Cerams, ka vēl tiksimies! Un kas, tad šī būtu par dienu, ja Brunis neizdauzītos ar savu draugu Gordonu.... Foto galerijā!

05.05.2013. notika kinoloģiskā kluba "Sirius" pavasara izstāde, kurā Brunis ieguva 1. vietu, CAC, BOB un visu suņu šķirņu Bestā augsto 7. vietu!!!

30.03.2013. Rīgas Sporta manēžā Brunis piedalījās Pasaules kausa izstādē. Brunis ieguva augstāko novērtējumu, bet uz Bestu netikām, piekāpāmies dāmai. Foto reportāžu var aplūkot galerijā.

17.03.2013. "Dzīvās planētas" otrā diena bija vēl veiksmīgāka nekā pirmā - Brunis ieguva CAC, CACIB, Čempionu čempionātā 1. vietu un bestā starp daudzajiem skaistajiem suņiem augsto 5. vietu!!! Mēs esam ļoti priecīgi!!! Brunis piedalījās arī konkursā Bērns ar suni kopā ar draudzeni Annu. Abi izpelnījās lielas ovācijas no skatītājiem. Bildes no šīm 2 dienu izstādēm var apskatīt galerijā.

16.03.2013. izstādē "Dzīvā planēta" Brunis ieguva 1. vietu CAC un CACIB titulu. Bestā gan neveicās tik labi, bet mēs neesam par to noskumuši, jo Brunis sevi parādīja no vislabākās puses. (Blakus stāvošais mopsis ieguva 1. vietu Bestā, kompanjonu gr.) Cerams, ka rīt veiksies tik pat labi, kā šodien.

22.12.2012. Brunis piedalījās kinoloģiskā kluba "Mitau" Ziemassvētku izstādē, kur ieguva BOO titulu un IUCB sistēmas Latvijas čempiona titulu, kas tikai apstiprina to, ka Brunis ir absolūtais Latvijas čempions.

25.11.2012. Bruncis piedalījās kinoloģiskā kluba "Sirius" izstādē ar CAC titulu piešķiršanu. Brunis ieguva 1. vietu no 5 pinčeriem. Konkurence bija sīva, jo visi pinčeri bija lieliski! Bestā gan negāja tik labi un no kādiem 40 suņiem Brunis palika kaut kur pa vidu ~ 17 vietā. Šoreiz nebija Bruno diena. Bet mēs par to neskumstam un turpināsim trenēties labākiem rezultātiem Bestos.

10.11.2012. Brunis apmeklēja Riga Photo Show izstādi Kīpsalā. Tā, kā Brunis bija vienīgais četrkājainais apmeklētājs, viņš kļuva par izstādes naglu. Apmeklētāji centās iemūžināt Bruni visādos rakursos uz dažādiem foniem. Bruni tas it nemaz nesamulsināja un viņš sāka pozēt, kas izstādes dalībnieku un apmeklētāju sejās raisīja patiesu smaidu un izbrīnu par Bruņa fotomodeļa prasmēm. Vairāk bilžu foto galerijā.

28.10.2012. Igaunijas čempionātā Brunis izcīnīja Igaunijas čempiona titulu kā arī 2. vietu Bestā (sacensības starp labākajiem izstādes suņiem). Tagad Brunis ir arī Baltijas čempions! Tālākais Brunča mērķis ir Multi čempiona tituls, līdz kura sasniegšanai trūkst pavisam nedaudz. Tāpēc cītīgi turpināsim trenēties! Liels paldies ir jāsaka mūsu trenerei Natālijai Balgajevai, ar kuras palīdzību esam tikuši tik tālu!

22. un 23. septembrī Brunis veiksmīgi piedalījās starptautiskajā izstādē Ķīpsalā un ieguva 2 x CACIB, jeb abās dienās 1. vietu pinčeru klasē. Veiksmīgs starts izdevās arī čempionu čempionātā, kur Brunis ieguva 2. vietu, piekāpjoties baltajam retvīveram. Brunis par to neskumst un cītīgi turpina trenēties nākošajai izstādei, kas notiks Igaunijā 28.10.2012.

7.septembrī Brunis pirmo reizi piedalījās Nakts pārbaudījumu sacensībās, kas notika Kleistos, tumšā mežā un lietus laikā. Mūsu konkurenti bija Vācu aitu suņi, Stafordšīras terjeri, bulterjeri, haskiji, buldogi, kane korso u.c. lielo sķirņu suņi. Visiem par lielu pārsteigumu Brunis cienīgi pārvarēja visus šķēršļus, kas negaidīti krita un parādījās mūsu ceļā. Rezultāts bija iespaidīgs - Brunis ieguva 80 punktus no 80 iespējamajiem, kas deva uzvaru - 1. pakāpi, jeb 1. vietu sacensībās.  Mēs guvām lielisku pieredzi un nākošo gadu piedalīsimies atkal!

                             Ar draugu Sagaru pēc starta.

                             Brunis ar jauno draugu Oziju.

Bruņa brīvdienas ar brālēnu Dodžeru un kaimiņu puiku Deņiku.